معرفی آلو شوقان
نام محلی : آلوی شوقان
نام مشهور در بازار : آلوی هسته جدا
ویژگی های شاخص آلو شوقان :
طعمِ ملس و دارای هسته ای ریز ، شهد دار بهمراه بافتی فشرده می باشد.
نوع خشک شدن : با بخار گوگرد و مقابل نور آفتاب – بدون پوست
فصل برداشت محصول : اواخر شهریور ماه
کاربرد : مناسب پذیرایی و مناسب هسته کردن جهت تولید قیصی
Shoqan plum for : Suitable for serving and suitable for kernel production for Qaisi
میزان تولید در سال : محصول خشک شده این محصول در سال حدود 700 تن می باشد.
محل تولید : شهر خور و روستاهای اطراف آن (کیلومتر 18 جاده نیشابور به مشهد)
شیوه خشک کردن : پس از برداشت محصول از درخت ، آلو ها شست و شو داده شده و داخل آب نمک خیسانده می شوند . سپس پوست آلو به صورت سنتی و با دست جدا شده و روی سبد های پلاستیکی مشبک پهن می شود ، قبل از خشک شدن مقابل نور آفتاب ، به مدت 2 ساعت در محفظه ای پلاستیکی با بخار گوگرد بخار داده شده و سپس به مدت 2 الی 3 روز در پشت بام ها مقابل نور آفتاب قرار گرفته تا رطوبت آن از بین برود . و در مرحله آخر ،کشاورزان محصول نهایی را از روی سبد ها جمع آوری و آماده ارائه به بازار می کنند .
توضیحات بیشتر : ویژگی خاص آلوی شوقان این است که هسته آن به راحتی از گوشت آن جدا می شود و به همین دلیل برای تولید قیصی آلو که یک محصول پرفروش است مناسب می باشد .
گفتنی است در میان آلوهای خشک بدون پوست ، هسته آلوی شوقان و هسته آلوی استنلی به راحتی از گوشت آن جدا می شوند .

چنانچه آلو شوقان را برای فروش خود انتخاب کرده اید ؛ بازرگانی درخت طلایی خراسان ، به عنوان تامین کننده و واسطه ای امن برای شرکت های فعال در حوزه صادرات ، فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ، مراکز پخش ، فروشگاه های خشکبار و رستوران ها ، آماده ارائه مشاوره تخصصی خرید و تامین سفارشات شما می باشد .
آدرس : خراسان رضوی – شهر خَرو ، نبش خیابان امامت شرقی
تماس با ما : 09159094844
محمد الهی پور